Garázskapu akciók és kedvezmények

Garázskapu akció! Akciós garázskapu! Manapság minden kedvező, vagy minimum féláron van. Azt kell mondjam, az elmúlt évekhez képest ezalól mi sem vagyunk kivételek. Egész egyszerűen arról van szó, hogy az évek telnek és mi egyre olcsóbbak vagyunk.

Mégsem mi vagyunk a legolcsóbbak. Talán most úgy gondolja, elment az eszem, hogy ezt írom, ezzel próbálom magunkat reklámozni. Nem így van. Elmondom, miért haszon ez Önnek. Úgy érzem, ha az árból engednénk, akkor a kiszolgálás minőségéből is engednünk kellene. Ezt az Ön érdekében nem tesszük. Miért?

Kérem ezt olvassa át és megért engem:

100%-os áron, 100% garanciával adjuk a termékeinket, így Ön a későbbiekben teljesen biztos lehet benne, hogy bármilyen problémáját 100%-osan igyekszünk megoldani és a vásárlás után is 100%-osan fogunk Önre figyelni. Nem szeretnénk, ha Ön úgy érezné, tőlünk csak egy garázskaput vásárolt, mert ez nem igaz. Tőlünk Ön egy tökéletes garázskaput kap, teljes mértékű kiszolgálással és odafigyeléssel a későbbiekben is. Mert szerintünk csak így érdemes!

Most arra kérem Önt, helyettesítsen be 80-at, vagy 70-et a fenti számokban. Ugye, igazam van.

Mi arra készülünk, hogy a kapcsolat Önnel hosszú évekig fennmarad és úgy fogunk Önben élni, mint akik tökéletesen megfeleltek az elvárásainak. Szeretnénk Önt felruházni azzal az érzéssel, amit a kiváló minőségű termékeink nyújtanak! Persze Ön egészen egyszerűen egy idő után elfelejt minket, de a kapu akkor is nyílik majd Ön előtt :-)

Araytölgy garázsajtó

Így érdemes átgondolni, hogy Ön most garázskapu akciót, vagy akciós garázskaput keres-e vagy hosszútávon jól működő termékeket, melyeket az ország legelkötelezettebb szakemberei telepítenek Önnek.

A jelenleg piacon lévő rengeteg gyártó közül érdemes legalább azokat leszűrni, akik semmilyen minősítéssel nem rendelkeznek, csak “árulják” a kapukat. Amíg nincs semmi gond, addig ebből nem lesz valószínűleg komoly baj. Mégis idézném egy korábbi beszélgetésemet:

XY vagyok, új házat vásároltam és van egy kis problémám a kapuval. Nem merek alá állni az autómmal, mert nyitott állapotban teljesen lelógnak a panelek középen,olyan mintha semmi nem tartaná a kaput.

Kollégáim kimentek a helyszínre, a kaput élet veszélyesnek nyilvánították. Ilyenkor mindig van bennük egy kis drukk, hogyan reagál a tulajdonos erre, de nekünk más választásunk nincs. A tulajdonos végig mosolyogta a kollégák beszámolóját a kapu állapotáról.

Ezután felhívtam őt és rákérdeztem, mivel kollégáim is nevetve jelezték nekem a dolgot. Kiderült, hogy korábban Hörmann kapuja volt az Úrnak, de a felesége nem engedte meg, hogy az új házban rögtön kicseréltesse a kaput. “Mostmár írásos bizonyítékom van arra, hogy ki kell cserélni a kapu” mondta nevetve a telefonban. Egy nagyon szép elefántcsont színű kaput szereltünk nekik végül, ami az egész családnak nagyon tetszett.