Garázskapu nyitó és mozgató motor

A Hörmann a garázskapu gyártás mellett saját motorok gyártásában is az élen jár. A garázskapu nyitó motorokat a garázskapu gyártással szinte egyidőben kezdte, jó pár évvel ezelőtt pedig kertkapu motorok gyártását is sikerrel kezdte meg. A garázskapu motorokra egyedülállóan 5 év garanciát vállal a cég, ez jól jellemzi a termék megbízhatóságát, kevés olyan cég mer ilyen garanciát vállalni, azok közül, akik hosszútávra terveznek.

Garázskapu motorok

A Hörmann alapvetően két típusú automatikát gyárt, mindkettőt egyedi fantázianévvel látta el. Az egyik típus a ProMatic motor, a másik pedig a SupraMatic motor. Gyakran kérdezik tőlünk, mi a legfontosabb különbség a két motor között. A sebességükben térnek el egymástól, míg a ProMatic garázsnyitó motor ~14 cm/s sebességgel nyitja a kaput, addig a SupraMatic akár 22cm/s sebességet is elérhet.

Garázskapu mozgató motor

A két nyitó motor ezek mellett megjelenésükben is eltér. A SupraMatic fémházas kivitelben készül, a ProMatic pedig magas minőségű műanyagból. A ProMatic motor képe:

Hörmann ProMatic garázskapu mozgató motor

SupraMatic motor képe (valamint a leggyakoribb két távkapcsoló típus):

Hörmann SupraMatic garázskapu mozgató motor

Garázskapu motor árak

A garázskapu motor ára több dologtól is függhet, elsősorban a nyitni kívánt garázskapu méretétől, illetve a távkapcsolók számától. Amennyiben garázskapu motor árak után érdeklődik, keressen minket elérhetőségeinken! Így az Ön számára szükséges garázskapu motort tudjuk javasolni, illetve át tudjuk beszélni, melyik típus a megfelelő az Ön kapujához.

Garázskapu nyitó motor

Ha garázskapu nyitó motort keres, mindenképpen érdemes a Hörmann nyitó motorokat választania. Több ezer darab van felszerelve országszerte és nap mint nap nagy megelégedettséggel használják Ügyfeleink őket. Keressen minket elérhetőségeinken, szívesen segítünk Önnek is a megfelelő garázskapu nyitó motor kiválasztásában!

Garázskapu nyitó szett

A garázskapu nyitó motorokat általában szett formájában lehet megvásárolni. Mit tartalmaz a nyitó szett?
Az esetek döntő többségében az alábbiakat:

  • Garázskapu motor
  • Vevőrendszer
  • Távkapcsoló
  • Sín (mozgató sín)
  • Infrasorompó (opcionális)