Garázskapu szervíz, javítás és karbantartás

Nagyon gyakran megesik sajnos, hogy az a garázskapuval foglalkozó cég, aki a garázskaput eredetileg beépítette már nem létezik, vagy nem vállalja sem a szervízt sem a garanciát termékeire. A miértekbe most nem szeretnék mélyebben elkalandozni. Szeretnénk mindenkinek segíteni, akinek meghibásodott a garázskapuja vagy problémája van a működtetésével, ezért hoztuk létre ezt az oldalt.

Hívjon hiba esetén azonnal:
06-1-6-999-200

Ha Önnek problémája van a garázskapujával, meghibásodott, nem működik, szorul, zörög, akkor bátran keressen minket ezzel a problémával és mi igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint kijavítani azt. Az évek alatt rengeteg típusú garázskapuval találkoztunk, így bátran állíthatom, nincs olyan garázskapu, amit nem lehetne megjavítani vagy működését akadálytalanná tenni. Nincs is annál idegesítőbb dolog, mint amikor nem tudunk kijutni esetleg a garázsból egy meghibásodás miatt.

Kapunyitó és garázskapu javítás

Garázskapu Budapesten és Pest megyében működik egyelőre. Ahhoz, hogy Önnek is segíteni tudjunk a garázskapu megjavításában, pár adatra szükségünk van: Kapunyitó vagy garázsajtó márkája esetleg típusa, bármilyen felirat amit lát a meghibásodott eszközön. Ha semmi nem elérhető, akkor a szín fontos kiindulópont lehet.

Lehetősége van sürgősségi javítást is kérni, ez azt jelenti, hogy kollégáink azonnal indulnak Önhöz kijavítani a problémát. A másik lehetséges variáció, amikor 72 órán belül megyünk Önhöz szervízelni illetve a harmadik a 10 napon belüli javítás.

Kattintson ide bővebb információért: Garázskapu javítás és szerviz

Kérem töltse ki az alábbiakat és 24 órán belül válaszolunk Önnek, sürgős esetben kérem hívjon a 06-1/6-999-200as telefonszámon. Ha garázskapu szerviz, javítás vagy karbantartásra van szüksége, akkor válasszon minket bizalommal.

Hogyan működik a helyszíni javítás?

Kollégáink az egyeztetés és előzetes hibafelvétel után megérkeznek a helyszínre. Lehetőség szerint az előzetes hibafelvételen megpróbálunk mindent felmérni, ami az esetek 99%-ban szokott is sikerülni, köszönettel nagy rutinos szervízvezető kollégánknak. Tapasztalata segítségével gyorsan fel tudjuk térképezni az Önnél üzemelő (vagy üzemelt) rendszer típusát, így a kollégáink már a megfelelő javításhoz szükséges eszközökkel érkeznek meg Önhöz a javítás előre egyeztetett időpontján.

A javítás során végig kapcsolatban maradunk, átbeszéljük a megoldási lehetőségeket. Általában egy adott probléma megoldására több lehetőség is adódhat, így ki tudjuk választani a megfelelően költséghatékony módszert vagy alkatrész és egyéb eszközök cseréjét egyeztetjük. Az esetek döntő többségében az első kiszállással meg is oldódik a hiba!