Ön hány évre tervez? Mert a Hörmann kapukra tíz év garancia van és ez még nem minden…

A Hörmann garázskapu nem egy nyári ruha. Nem kopik el, nem fakul ki, nem feslik szét, mert gondosan kifejlesztett technológiával legyártott csúcsminőségű termékről van szó, amelyen ráadásul 10 év garancia van. Így tehát nem kerül szanálásra a szezon végén, sőt évtizedek múlva is pontosan és fáradhatatlanul végzi a dolgát az ön kényelme és autója biztonsága érdekében. Az ára is ennek megfelelően lett kialakítva. Lássuk csak, ön mit kap a pénzéért a Hörmann garázskapuval, melynek ára tagadhatatlanul magasabb néhány százalékkal távolkeleti társainak termékeinél, ám ha megnézzük az elektromos garázskapu minőségét és a hozzá tartozó egyéb garanciákat és szolgáltatásokat, rendre kiderül, hogy az olcsóbb sokszor drágább a minőségi terméknél.

10 év Hörmann garancia

Először is a vásárlástól számított tíz évig tartó garancia védi a Hörmann garázskapukat, ami a kapulapra és annak működésére vonatkozik, de ez még nem minden. Az elektromos garázskapu további alkatrészeire, amelyek pl. a rugók, görgők, zsanérok és a drótkötél további öt évi garanciát biztosít a cég, a kiegészítő alkatrészekre pedig hat hónapos jótállást vállal. Mindezt a helyszínen pontosan kitöltött garancia jegyzőkönyvvel szavatolja. Ha nem elég meggyőző az ön számára, hogy a Hörmann cég ennyire bízik a saját termékeiben, akkor olvasson tovább.

 

A Hörmann, akár szekcionált garázskapuról, akár bármelyik más fajtáról legyen szó, garantálja a csúcsminőségű, biztonságos alkatrészek utánpótlását. Számozott alkatrészekkel készülnek az elektromos garázskapuk, amelyeket egyszerűen és gyorsan ki tudnak cserélni szakembereink. Önnek csupán a számot kell bediktálnia, és a hibátlan cseretermék hamarosan megérkezik kollégánkkal együtt. Ön minden esetben jogosult a garanciális javításra, amikor anyag vagy gyártási hiba következtében történik meghibásodás. Ekkor a hibák kijavítása, esetleg árengedmény adása is jár önnek. Hiányos áru hiánytalanra való cseréje magától értetődő a Hörmann garázskapu esetében, és ez még mindig nem minden. Szakembereink által történő szekcionált garázskapu és egyéb elektromos garázskapuk beépítésekor akár egy évig tartó garanciát vállal a cég a beépítésre. Egyéb külső károsodásokat, sérüléseket vagy rongálást természetesen nem vehet figyelembe a cég.

 

Ezek után megkockáztatja-e, hogy valamelyik olcsó távolkeleti termék bizonytalan garanciájú, alkatrész utánpótlás nélküli szekcionált garázskapuját választja, vagy átcsoportosítja a zsebében lévő pénzt, kitágítja a horizontot és a Hörmann garázskapu mellett dönt?

 

Néhány százalékos pillanatnyi árelőnyért feláldozza-e hosszú távú nyugalmát, kényelmét, és autója tökéletes biztonságát? Lemond-e arról a sok nélkülözhetetlen előnyről, amit a Hörmann nyújt át önnek az elektromos garázskapuval együtt, mint biztonság, észrevétlen precizitás, kitűnő hőszigetelés, garantált és gyors alkatrészellátás, egyedülálló távvezérlés? Lemond-e a csúcsminőségről, és arról az esztétikai élményről, amelyet egy gondosan megválasztott Hörmann garázskapu színével, formájával nyújtani tud önnek minden nap?

 

Ön mennyi időre tervez?