Hörmann garázsajtó

A PrimaKapu.hu csapat Hörmann garázskapu forgalmazással és teljes körű kaputechnikával foglalkozik már hosszú évek óta. Több mint 15 év telepítési és szerviz tapasztalatát egy szóban tudnánk összefoglalni: Precizitás. Ezt a precizitást Ön minden egyes nap észrevétlenül is átéli, hiszen a kapu vagy garázsajtó gombnyomásra csendesen nyílik, minden fajta probléma nélkül. Egyszerűen csak működik! Hogy miért döntöttünk emellett a márka mellett, azt lentebb elolvashatja, most inkább összefoglalom azt, ami Önnek fontos, ha Hörmann garázskapu beépítésén gondolkozik:

Miért válasszon Hörmann garázskaput?

Hörmann garázskapuk minősége

Mert a Hörmann cég több mint 50 éve jelen van a piacon. Ezalatt egyedülálló tapasztalatra tett szert a garázskapu gyártás terén.

Mert maximális biztonságot nyújt. Szerintünk a Hörmann garázskapu a világ legbiztonságosabb kapuja, ujjbecsípődés védelemmel, rugótörés biztosítással, zuhanásgátlással, már alapáron is – mert a biztonság nem lehet pénz kérdése. Máshogy egyszerűen nem lehet megvenni ezeket az ajtókat, csak ezekkel a magas biztonsági követelményt is teljesítő vasalatokkal.

Mert a Hörmann garázskapuk gyakorlatilag gondozásmentesek, bár szerelő kollégáink minden esetben felhívják a figyelmet arra, hogy érdemes tisztán tartani a kapukat. Bevallom őszintén, sok esetben még én sem teszem meg ezt a saját garázsomnál, mégis tökéletesen pontosan, megbízhatóan működik. Ettől zseniális a Hörmann garázskapu rendszer.

Mert nagyon jó a hőszigetelésük. A Hörmann garázskapuk és automatikák energiatakarékosak, gyakorlatilag a legmodernebb ablakokkal is felveszik a versenyt hőszigetelésben. (Nem a legolcsóbb PU habbal van kitöltve a panel…)

Szekcionált garázskapu szigetelés

Mert profi az alkatrészellátás. A napokban egy 18 éves Hörmann garázskapu javításával kerestek meg minket. A beazonosítás nagyjából 2 perc alatt történt meg és azonnal tudtunk megfelelő alkatrészt adni hozzá. Ezek a termékek nem rövidtávra készülnek; még egy ilyen idős garázskapu felújítása is csak pár alkatrészt igényel, ami rögtön beszerezhető. Sőt! Egyedülálló módon a leggyakoribb cserealkatrészek, pl. rugó már utángyártott változatban is elérhet. Így a 100% alkatrész ellátottság Önnek is nyugalomra ad okot.

Biztos vagyok benne, hogy az Ön közvetlen környezetében is van már felszerelve Hörmann garázsajtó. Ha ideje engedi, látogassa meg a tulajdonost és váltsanak pár szót a kapuról, úgy gondolom az ő véleményét hallva is egyértelmű lesz, miért érdemes mellettünk voksolnia. Rengeteg olyan kaput talál beépítve, melynek bal felső sarkát Hörmann logó díszíti. Bátran nézze meg őket, van olyan kapu ami lassan 25 éve működik hazánkban.

Milyen Hörmann garázskapu típusokat talál nálunk?

  • Szekcionált
  • Billenő

Miért csak Hörmann garázskapukkal foglalkozunk?

A kezdet kezdetén még mi sem gondoltuk volna, hogy kizárólag csak a Hörmann garázskapu termékekkel fogunk foglalkozni, ám ahogy mondani szokták: “Az élet tapasztalatokra épül.”

A cég első 4 évében szinte minden fajta garázskaput kipróbáltunk, szereltünk és telepítettünk. Utólag úgy érzem, hosszú volt az az idő, ami alatt beláttuk, hogy érdemes olyan magas minőségű garázskapukkal foglalkozni, ahol a javítási ráta 1% alatt van. Ez mindkét félnek jobb megoldás, jobb Önnek is, nekünk is.

Nem szeretnénk a szervízdíjakból megélni, mert számunkra sokkal fontosabb az, hogy a Hörmann garázskapu Önnek is a megbízhatóságot jelentse és úgy könnyítse meg napjait, hogy azt szinte észre sem veszi!

Ezért foglalkozunk kizárólag Hörmann termékekkel, mert így garantáljuk a tökéletes minőséget.

Hörmann garázskapu méretek – Hogyan válassza ki a megfelelőt?

Elsősorban azt szoktam ajánlani, hogy látogasson el az ajánlatkérő oldalra, mert ott igyekeztem minden szükséges méretet a lehető legjobban elmagyarázni. Ezt az oldalt ide kattintva elérheti: Garázskapu beépítéshez szükséges méretek

Ha most építi a garázsát, akkor érdemes áttekintenie a Hörmann garázskapu méreteket, ezek tartalmazzák azokat az ún. járatos méreteket, amelyek alapáron vannak, azaz jelentős költségeket tud vele megtakarítani már az építkezés során! Nézze meg a garázskapu méreteket.

Egyedülálló távvezérlés technika

A Hörmann a 2014-ben bevezetett BiSecur távirányító rendszerével olyat alkotott a piacon, mely úgy néz ki komoly versenyelőnyt biztosít a következő évekre. A távvezérlő rendszer teljesen egyedülálló ugrókódos rendszerrel és banki alkalmazásokban használot titkosítási módszert ötvözve gyakorlatilag másolhatatlan rendszer. Mindezek mellett egedülállóan szép design és formatervezés jellemzi.

Sőt! Olyan eszközt fejlesztettek elérhető áron, ami minden okostelefon használó szívét megérinti: egy alkalmazással és a Bisecur Gateway eszköz telepítésével távolról ellenőrizheti azt, hogy a garázskapu nyitott vagy zárt állapotban van. Távolról akár parancsot adhat a nyitásra/zárásra, sőt a szellőztetésre is. Mindezek mellett a HS5BS távirányító kapott a megszokott 4 gombon felül egy ötödiket – az állapotlekérdező gombot. Ennek segítségével megtudhatjuk szintén hogy nyitott vagy zárt állapotú e az eszközünk. (Hatótávon belül természetesen) Ez az egyedülálló oda-vissza kommunikáló rendszer jelenleg csak a Hörmann termékeknél érhető el.

Amit érdemes még tudnia – összeválogattuk pár írásunkat, amelyek segítségével átfogó képet kaphat a Hörmann termékekről:

  • Hörmann Promatic és Supramatic automatikák – 5 év garanciával a piacon elérhető talán legintelligensebb motorok, gyárilag távirányítóval együtt szállítjuk, beépitett biztonsági megoldásai és exkluzív megjelenésű távirányítói azonnal a szívünkbe lopják magukat.
  • Áramszüneti kioldás – sokan kérdezik hogyan lehet megoldani a nyitást és zárást egy elektromos kapunál abban az esetben ha nincs áramellátás. Nézze meg Ön is videóinkat, egyszerűbb mint gondolná!
  • A sokat emlegetett BiSecur rendszer. Egyedülálló, formatervezett, ultra biztonságos. Ráadásul minden motorhoz széria tartozék!
  • Mindent egy helyről: a garázsajtók mellett a Hörmann kiemelt figyelmet fordít a kertkapu automatikák fejlesztésére. Nézze meg az egyedülálló RotaMatic szárnyaskapu és LineaMatic tolókapu meghajtást.
  • Szekcionált vagy szekvenciális kapuk – szinte minden nap találkozik velük, ismerje meg a működésüket!

Válasszon egy olyan gyártót, amely több mint fél évszázados tapasztalatát adja át Önnek is minden egyes termékével. Kiemelt szempont a biztonság, melyre minden egyes eszköznél óriási figyelmet fordítanak és amelyekért hálás lesz a mindennapokban – ezt adja Önnek is a Hörmann.