Információk

Ezen a lapon röviden összefoglaljuk az oldal tartalmát, így könnyebben megtalálhatja, amit keres:

Garázskapu építkezőknek – Információk a garázskapu választásról építkezőknek. Hasznos tanácsok már a tervezés során is, amivel jelentős összeget takaríthat meg!

Garázskapu felújítóknak – Felújítja otthonát? Ilyenkor minden kiadás nagyon fontos, előzze meg a rossz döntéseket, olvassa át egyedi információinkat és tippeinket, amivel már a felújítás alatt is megtakaríthat!

Garázskapu típusok

Szekcionált garázskapu – A mennyezet “felgördülő” lamellákból álló garázskapu bemutatása. Jelenleg az általunk beszerelt garázskapuk 90%-a már szekcionált garázskapu.

Billenő garázskapu – Sorgarázsokra, teljesen fűtetlen garázsok egyszerű és olcsó lezárása billenő garázskapu segítségével.

Garázskapu ajánlatkérés előtt

Garázskapu méretek – Hogyan mérje le a szükséges méreteket a garázskapu választáshoz? Fényképes segítség az egyszerű ajánlatkéréshez.

Hörmann garázskapu – Miért tettük le voksunkat véglegesen a Hörmann termékek mellett és miért érdemes Önnek is ezeket a professzionális garázskapukat választania?

Renomatic garázskapu akció - Ideális megoldás a 240-255 cm széles és 200-217,5 garázskapu nyílások lefedésére.

Garázsnyitó automatikák

Alapesetben  a megfelelő automatikát a garázsajtóhoz igazítva választjuk ki. Az esetek döntő többségében a két fő típus egyike kerül beépítésre. Ajánlatkérés után érdemes itt megnéznie, melyik motort is ajánlottuk Önnek. Ismerkedjen meg az egyedülállóan biztonságos és strapabíró Hörmann motorokkal.

Hörmann garázsnyitó motorok – Több százezer munkaórával kifejlesztett, csendes és hihetetlen strapabíró automatikák. Nem véletlen, hiszen a beszerelt kapuk közel 100%-ban automatizáltak.

Hörmann ProMatic – a legtöbbször használt nyitómotor. Kedvező árfekvésben tartalmazza a szükséges összes biztonsági eszközt, valamint extra feltolás elleni védelemmel van ellátva.

Hörmann SupraMatic – a felsőkategória királya. Mindent tud, amit a ProMatic automatika, exluzív megjelenése és további elérhető extrái teszik kategóriájának kiemelkedő nyitó motorjává.

Távirányító rendszereink

Sok hely olvashatunk arról, hogy a Hörmann minden egyes terméke fejlesztésénél a megbízhatóság mellett a biztonságra helyezi a fő hangsúlyt. Ez 2012-ben ismét egy olyan termék kifejlesztéséhez vezetett, amely egyedülálló a piacon. Egyszerűen gyönyörű megjelenésű távkapcsolót alkotott, ami mindemellett extra funkcióival hívja fel magára a figyelmet. Ismerje meg a BiSecur névre hallgató Hörmann technológiát.

Kertkapu automatikák

Természetesen a garázsajtó és automatika mellett a külső utcai kertkapu automatizálásra is van megoldás. A Hörmann termékcsalád igyekszik átfogó megoldásokat nyújtani lakossági Ügyfelei részére, így egyaránt kínál komplett szetteket toló- és úszókapu mozgatásra (LineaMatic motorok) valamint egy- vagy kétszárnyú nyílókapu automatizálására (RotaMatic motorok). Természetesen ezek a rendszerek tökéletesen tudnak a garázskapu távirányítójáról működni, így Ön egyszerűen és kényelmesen parkolhat garázsában nap mint nap!