RenoMatic és RenoDoor hihetetlen garázsajtó akció

RenoMatic és RenoDoor a 2012-es év favoritja nálunk! Abban az esetben, ha az Ön garázsának nyílásmérete a következő határok közé esik:

  • Nyílás szélessége: 2400-2550 mm
  • Nyílásmagassága: 2000-2175 mm

Akkor egy fantasztikus ajánlatom van Önnek! Bevallom őszintén, amikor én az elsők között hallottam erről a lehetőségről magam is meglepődtem. Az alábbi garázskapuk közül választhat egy nagyon kedvezménye értékért:

Elérhető színek:

  1. Aranytölgy fafólia
  2. Sötét tölgy fafólia
  3. Titan Metallic
  4. RAL 9016 fehér
  5. RAL 8028 földbarna
  6. RAL 9006 fehéralumínium

Hörmann woodgrain felület

Fehér, sima felületű 22mm vastag hőszigetelésű EPU Hörmann szekcionált garázskapu automatikával.

Hörmann EPU garázsajtó

Titan Metallic színű sima felületű 22mm vastag hőszigetelésű EPU Hörmann szekcionált garázskapu automatikával.

Hörmann aranytölgy garázskapu

Aranytölgy színű sima felületű 22mm vastag hőszigetelésű EPU Hörmann szekcionált garázskapu automatikával.

Mind a három fenti garázskapu tartalmazza már alapárban is a Hörmann Promatic automatikát, amelyik a Hörmann család középső garázskapu automatikája és szerintünk a legmegbízhatóbb automatika kategóriájában jelenleg a piacon.

A fenti három garázskapu bármelyike egységesen:

319 000 Ft (bruttó)

Kérjen ajánlatot egyedileg, személyre szabva!

Igen, ez az ár mindent tartalmaz, azaz egy komplett, Hörmann hőszigetelt automata garázskaput jelent Önnek. Őszintén szólva úgy gondolom ez az ajánlat kihagyhatatlan abban az esetben, ha a nyílásmérete megfelelő!

Ön sem szeretné kihagyni ezt a lehetőséget? Töltse ki az alábbiakat és a méretek ellenőrzése után felkeressük Önt egy pontos egyeztetésre!

Miért univerzális ez a megoldás?

A legtöbb esetben az egy beállós (azaz a garázsba szélességében csak egy autó fér be) garázsokhoz megfelelőek a fenti típusok. Ilyen esetben nagyon kedvező árú megoldás lehet rögtön egy ilyen komplett rendszer választása. Azért kerülnek ezek a méretek úgymond csomag kedvezménybe, hogy Ön is minél kedvezőbben juthassanak ehhez a rendszerhez!

A csomagban alapesetben a Hörmann közepes automatikája tartozik a Promatic garázsnyitó. Ez a kapunyitó gyakorlatilag a leggyakrabban használt típus, minden olyan biztonsági funkciót tud, amit manapság egy megfelelő motornak tudnia kell. Túl a személyvédelmen a betörésgátlásra helyezték a hangsúlyt tervezéskor így a feltörés elleni védelemre is gondoltak saját, innovatív biztonsági egységükkel.