Használt Hörmann garázskapu eladó

Használt Hörmann garázskapu: Saját bemutatótermünkön lévő garázskapuink féláron eladók. Az egyik az irodahelyiségen, a másik a “kis” műhelyen vannak felszerelve. Mindkét kapu használt állapotú, kicsit karcos de nem rossz állapotú. Természetesen beszerelést és automatizálást is tudunk vállalni külön megállapodásban. A garancia természetesen még él a használt garázskapukra.

Jelenleg nincs eladó használt garázskapunk!

Nálunk megtekinthetőek felszerelve! Érdeklődni: 06-1-6999-200 telefonszámon lehet a kapukkal kapcsolatban, illetve bármilyen garázskapus kérdéssel természetesen.

Használt garázsajtó
Használt garázskapu
Használt eladó Hörmann Kapu

A jövőben is tervezünk ide feltenni bontott vagy használtan beszámolt garázskapukat. Egy évben általában pár darabot szoktunk leszerelni, jellemzően azért mert a korábbi kaput hőszigeteltre cserélik, vagy egyszerűen csak felújítás miatt más kapu passzol az elképzelésekhez.

Ilyen esetekben ezeket a kapukat megvásároljuk és néha tovább értékesítjük végfelhasználók részére. Ezeket a kapukat megpróbáljuk a gyári állapot közelébe felhozni, ha szükséges alkatrészeket cserélünk.

Természetesen sok esetben használt kapunyitó automatikát is találhat nálunk, toló és szárnyaskapukhoz valamint garázskapukhoz egyaránt.

Használt termékeinkre természetesen garanciát is vállalunk, meghatározott időtartamra. Ezeknél a kaputechnikai eszközöknél és kapuknál általában azt javasoljuk, hogy vagy szakember vagy nagyon jó műszaki érzékű ember végezze el. Ahogy fentebb is említettem, figyelünk mi is a leszerelésnél illetve állag megóvásnál, mégis előfordulhat felszereléskor olyan esett, ami némi műszaki tudást feltételez és olyan megoldást is kíván.

Mikor érdemes megvenni egy használt terméket?

Ha interneten talál használt kaputechnikai eszközöket az első és legfontosabb dolog amit tudnia kell, azok a biztonsági engedélyek. Rendelkezik-e CE minősítéssel az adott termék, vagy komplett kapuk esetében gondoskodtak e a különböző személyvédelmi eszközökről, így például a rugótörés védelem, vagy a lezuhanás gátlás. Ezek nélkül manapság szinte nem is lehet új kaput vásárolni, de használt termékek esetében előfordulhat, hogy nem működnek már ezek az egységek, vagy gyárilag nem is voltak a rendszerhez.

Garázsajtóknál ezen felül fontos a panelek felületének állapotát megtudni, egy kis rozsdafolt például komoly hibát is takarhat, főleg abban az esetben ha az ajtó újra lett festve. Fontos még tudni a különböző kopóalkatrészek állapotát. Az egyes görgők, csapágyak, vezetősínek elhajolhatnak, vagy használhatatlan mértékben megkophatnak az évek során. Figyeljünk oda vásárlás előtt ezekre használt kaputechnikai termékeknél!